LifeOnline

Wat is LifeOnline?

We worden allemaal geboren met de wetenschap dat we op een dag komen te overlijden. Niemand weet echter wanneer. De meeste mensen denken hier niet over na. Sommigen hebben er misschien al eens over nagedacht door ervaringen in hun eigen omgeving. Er zijn echter maar heel weinig mensen die belangrijke informatie voor dit moment hebben vastgelegd.

Waarom denken we hier nooit over na?

En waarom laten we onze geliefden achter zonder antwoorden?

Na een ongeluk

Mocht je bijvoorbeeld door een (ernstig) ongeluk, een hersenbloeding of hartaanval in een levensbedreigende situatie belanden, dan moeten er in het ziekenhuis direct veel vragen worden beantwoord. Denk hierbij aan de naam van je huisarts, ziektes, specialistische behandelingen, medicijngebruik, allergieën, alcohol/drugsgebruik, bloedgroep, verzekeringen, niet-behandel verklaring, donorcodicil etc. Ook op deze vragen geeft je LifeOnline dossier antwoord!

Na je overlijden

Wil je bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd, wie zijn je vrienden en bekenden? Wie moeten er direct worden gebeld, wie moeten er een rouwannonce ontvangen, wie lopen er met huissleutels rond, wat gebeurt er met je huisdieren of kinderen, heb je een uitvaartverzekering of speciale uitvaartwensen, zoals bijv. je eigen muziekvoorkeur? En dit is alleen nog maar een greep uit de vragen die direct na je overlijden beantwoord moeten worden.

Na je uitvaart

Na je uitvaart komen er nog veel meer vragen als: welke verzekeringen heb je afgesloten, hoeveel e-mailadressen heb je, zit je op social media, steun je Goede Doelen, heb je abonnementen, pensioen, bankrekeningen, credit cards, uitkeringen, toeslagen, clubjes, lidmaatschappen, spaarkaarten, wachtwoorden en pincodes etc. etc. etc…..

Vraag na vraag krijgen ze voor hun kiezen. En laten we eerlijk zijn, dit zijn niet de onderwerpen die we een keer gezellig op een verjaardag met een borrelnootje erbij hebben besproken.

Nabestaanden

Niemand weet eigenlijk echt hoe je leven is opgebouwd! Dat wordt voor je nabestaanden een ware nachtmerrie en betekent maandenlang op zoek naar alle antwoorden. En de komende jaren de post en je e-mail afwachten wat er zoal nog binnen gaat komen. Als ze al overal toegang toe weten te krijgen.

De vraag is of jij je nabestaanden zo wil achterlaten?

De oplossing

Met LifeOnline zet je alle antwoorden overzichtelijk op een rijtje! Ze kunnen vragen beantwoorden na een ongeluk en na je overlijden gewoon de tijd nemen om te rouwen, herinneringen op te halen en zich voorbereiden op wat er komen gaat. En na je uitvaart alle zaken in één keer gestructureerd afhandelen. Zo worden ze niet na maanden, zo niet jaren nog met onverwachte zaken en pijnlijke herinneringen geconfronteerd.

Lees verder bij Hoe werkt LifeOnline...

Hoe werkt het?

Of je nou jong bent of al wat ouder, het maakt niet uit of je net je eerste huis hebt gekocht of dat je al lekker van je pensioen geniet. Een (ernstig) ongeval, een hersenbloeding, hartaanval of overlijden kan ons allemaal overkomen!

Je dossier

Na je aanmelding krijg je toegang tot je online dossier. Je stelt je dossier op maat samen door alleen die vragen te selecteren, die op jouw leven van toepassing zijn. En over al die vragen hoef je zelf niet na te denken, dat hebben wij al voor je gedaan. In je eigen tempo vul je je dossier in. We stimuleren je af en toe met herinneringen, om je dossier ook echt volledig in te vullen. Want alleen dan hebben je nabestaanden een schat aan informatie in handen. LifeOnline heeft ook een multifunctioneel adresboek met speciale filters voor adresselecties, e-mailadressen en etiketten printen.

Nabestaande

LifeOnline werkt alleen als je een nabestaande uitnodigt om je zaken te behartigen. Een nabestaande krijgt met eigen inloggegevens toegang tot jouw Startpagina. Met de uitnodiging geef je een nabestaande rechten mee of ze wel of niet tijdens je leven mee mogen kijken met de antwoorden in je dossier. Ze hebben vanzelfsprekend geen rechten om de antwoorden te wijzigen. Mocht je een ongeluk krijgen of je komt te overlijden, dan kan je nabestaande dit zelf aangeven. Na een melding hebben ze direct inzage in die informatie, die op dat moment van toepassing is.

Waarom LifeOnline?

Je leven is nu éénmaal aan veel veranderingen onderhevig. Met je LifeOnline dossier bouw je één keer online het fundament. Je brengt je hele leven in kaart en als dat staat, zijn alle aanpassingen een fluitje van een cent. Het is dé manier om je nabestaanden volledig te ontlasten in hun zoektocht naar antwoorden, want met LifeOnline blijft geen vraag onbeantwoord!

Beveiliging

LifeOnline heeft zeer vooruitstrevende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw (persoons) gegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Onderaan deze pagina vind je bij 'Beveiliging' een uitgebreide uitleg welke maatregelen we o.a. hebben genomen om de website te beschermen.

Lees verder bij Wat kost LifeOnline...

 

Wat kost het?

Je LifeOnline dossier maak je aan voor € 48. Vanaf het 2e jaar is je bijdrage nog maar € 24 per jaar.
Door 1 nieuwe LifeOnliner aan te brengen, halveer je vanaf de eerstvolgende betaling je bijdrage naar slechts € 12 per jaar.

Starttarief Vanaf het 2e jaar Breng 1 nieuwe LifeOnliner aan
€ 48 € 24 € 12
is € 4 per maand is € 2 per maand is € 1 per maand

Alle bedragen zijn inclusief b.t.w.

Probleem geconstateerd met je browser instellingen

LifeOnline gebruikt javascript voor de werking van de website.
We hebben echter geconstateerd dat javascript niet wordt ondersteund in je internet browser.
Activeer ajb javascript ondersteuning of gebruik een andere browser.

Loader Small
even geduld ajb