Partners van LifeOnline

 

Digitale Nazorg geeft na een overlijden antwoord op alle vragen op digitaal gebied

Als nabestaande wordt u na een overlijden geconfronteerd met veel zaken die u dient af te wikkelen. Maar weet u ook precies wat uw dierbare aan activiteiten op het internet achterlaat?

Wij helpen u met het toegankelijk maken van gegevens en het traceren of opzeggen van diensten. Verder zijn wij gespecialiseerd in data recovery, het gecertificeerd vernietigen van gegevensdragers en het digitaliseren van analoge media.

Computer, laptop, mobiele telefoon en/of tablet

Op uw verzoek maken wij bestanden van sms- en voicemailberichten, belgeschiedenis, internet- en chatgeschiedenis (zoals e-mails en WhatsApp), agenda's, adressen, foto's, muziek, tekst- en spreadsheet documenten inzichtelijk, ook als ze zijn beveiligd met een wachtwoord of een pincode.

Social media

Als de overledene gebruikmaakte van social media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram wilt u misschien de volgers op de hoogte stellen van het overlijden, een 'In-memoriam' modus instellen, over de gegevens beschikken of juist de verschillende diensten beëindigen. 

E-mail

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel één of meerdere e-mailadressen. Wij zoeken voor u uit of deze e-mailadressen nog toegankelijk zijn als het internetabonnement wordt beëindigd of dat u inkomende berichten voorlopig op een alternatief e-mailadres kunt ontvangen.

Eigen (zakelijke) website

Indien de overledene een eigen website heeft, wilt u misschien weten waar deze is ondergebracht om te kunnen beslissen of u de website wilt laten bestaan of juist afsluiten. Ook het plaatsen van een overlijdensbericht of het wijzigen van de contactgegevens op de website behoren tot de mogelijkheden.

Online diensten

Zijn er (betaalde) abonnementen bij online diensten zoals Dropbox, Google Drive, Spotify, Netflix of iCloud? Voor het traceren, wijzigen of opzeggen hiervan krijgt u te maken met (vaak buitenlandse) instanties. Indien u niet beschikt over de juiste gegevens kunnen wij u hierbij ondersteunen. 

Data- en/of hardwarevernietiging

Computers, (externe) harde schijven, tablets, mobiele telefoons, USB-sticks, geheugenkaartjes, maar ook kopieerapparaten bevatten vaak nog informatie, ook al lijken de gegevens gewist. Wij kunnen iedere gegevensdrager veilig laten vernietigen inclusief een officiële vernietigingsverklaring. 

Data recovery

Als apparaten nat zijn geworden, een virus hebben of een andere soort schade hebben gehad, zijn de originele bestanden vaak nog geheel of gedeeltelijk te redden. Volgens ons 'No cure, no pay' principe hoeft u niet te investeren in onbekende software waarvan u van tevoren niet weet of het werkt.

Gratis in memoriam pagina

Wij bieden via onze partner Dutch Funeral Design gratis de mogelijkheid om een passende en bijzonder fraaie in memoriam pagina online te zetten. Met deze dienst kunt u ook iedereen eenvoudig en snel van de juiste informatie over de condoleance en uitvaart voorzien. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijke dienstverlener en helpen u, eventueel ook al vóór de uitvaart, alle digitale gegevens inzichtelijk maken. Wij hanteren het  'No cure, no pay' principe. Op basis van een standaard kosteloos vooronderzoek geven wij u van tevoren eerst de mogelijkheden en/of onmogelijkheden aan. 

U kunt op onze hulp rekenen als er digitale vraagstukken moeten worden opgelost!

Sander van der Meer
Algemeen Directeur

 

Voor meer informatie over Digitale Nazorg: kijk op www.digitalenazorg.nl of bel met onze klantenservice op 023 - 202 5380. Heeft u vragen over LifeOnline stuur gerust een e-mail naar: info@lifeonline.nl.

 

 

Een ernstig verkeersongeval, een beroerte of een overlijden door een andere hersenaandoening.
Het kan ons allemaal overkomen.

Velen van ons zijn niet voorbereid op wat er zou kunnen gebeuren. Weet uw familie wat uw wensen zijn? En hoe ze uw administratie kunnen afhandelen? Met LifeOnline heeft u een online nalatenschapsdossier op maat, met álle antwoorden voor uw nabestaanden. Mocht er iets met u gebeuren, dan is er voor hen een volledig draaiboek beschikbaar. En dat voor een redelijke prijs!

De Hersenstichting raadt iedereen aan om een eigen LifeOnline dossier aan te maken om familieleden te ontzorgen voor het geval er iets met u gebeurt. LifeOnline is een online platform wat juridisch en financieel geheel onafhankelijk en zelfstandig opereert. 

Als u een LifeOnline dossier aanmaakt via www.lifeonline.nl/aanmelden zijn wij u dankbaar dat er weer een familie is ontzorgd. Uw dossier wordt volledig veilig beheerd en is zowel voor de Hersenstichting, als ook voor LifeOnline, nooit inzichtelijk.  

Namens de Hersenstichting wens ik u veel succes met invullen!

Henriëtte Hindriks
Relatiebeheer Nalatenschappen

 

Voor meer informatie over de Hersenstichting: kijk op www.hersenstichting.nl of bel met onze klantenservice op 070 - 360 4816.   Heeft u vragen over LifeOnline stuur gerust een e-mail naar: info@lifeonline.nl.

 

 
De specialisten voor nalatenschapsplanning en de afhandeling van nalatenschappen

De Nalatenschapsmakelaar inventariseert al uw wensen en berekent hoe uw bezittingen financieel, maar ook fiscaal gunstig kunnen worden verdeeld. We brengen de toekomstige situatie voor u in kaart, zodat u precies weet hoeveel er na uw overlijden per maand overblijft. Gecombineerd met alle informatie uit het LifeOnline dossier is uw nalatenschap op maat gedocumenteerd en laat u uw nabestaanden geïnformeerd en verzorgd achter.

(Levens) testament

In sommige gevallen is het verstandig een testament op te stellen of uw huidige testament te herzien. Het levenstestament treedt in werking bij wilsonbekwaamheid voor afspraken over uw medische verzorging, uw bedrijf, woning, financiën, een bewindvoerder en allerlei andere praktische zaken.

Executeur-testamentair

En voor wie dat wenst, zijn we ook als executeur-testamentair te benoemen om uw nalatenschapswensen uit te voeren en uw nabestaanden bij te staan met de afhandeling van uw erfenis. Bent u zelf executeur, dan informeren we u graag waar u moet beginnen, waar u rekening mee moet houden en hoe u het traject in goede banen leidt.

Eerste hulp bij erfenissen

De verkrijging van een erfenis of de afwikkeling van een erfenis is een complex proces. Word het aanvaard of verworpen? Een beneficiaire aanvaarding is de middenweg onder voorbehoud van schulden, maar tegelijkertijd ook een ingewikkelde klus. Wanneer de procedure niet zorgvuldig wordt doorlopen, kan dit grote gevolgen hebben voor de betrokkenen. Waar moet u beginnen? Hoe voorkomt u onnodige kosten of ruzie tussen erfgenamen? Of wat doet u als er al conflicten zijn? Met advies en een stappenplan maken we zaken snel voor u inzichtelijk.

Henk Voerman is onze makelaar in Fryslân. Een vertrouwd gezicht in de regio en bij uitstek een vertrouwenspersoon. Als voormalig interimmanager en organisatieadviseur is Henk gewend om lastige en complexe situaties zich snel eigen te maken en met praktische en concrete oplossingen te komen voor moeilijke situaties. Zijn langdurige leidinggevende ervaring komt hierbij uitstekend van pas. Als Nalatenschapsmakelaar bouwt hij voort op zijn eerdere werkervaring en biedt u vooraf, tijdens en achteraf een complete dienstverlening op maat.

 
Wilt u kosteloos kennismaken met de Nalatenschapsmakelaar in uw regio:  klik hier voor een afspraak
 
Ga voor meer informatie naar:  www.nalatenschapsmakelaar.nl

 

 

Probleem geconstateerd met je browser instellingen

LifeOnline gebruikt javascript voor de werking van de website.
We hebben echter geconstateerd dat javascript niet wordt ondersteund in je internet browser.
Activeer ajb javascript ondersteuning of gebruik een andere browser.

Loader Small
even geduld ajb